Uw gebruikt momenteel een verouderde webbrowser, deze site wordt daarom niet optimaal weergegeven.
Wij raden u aan uw browser te updaten naar de laatste nieuwe versie, of een veiliger alternatief te gebruiken.

Graven ruimen

 

Mechanisch ruimen

 

Onder het begrip mechanisch ruimen, verstaan wij het ruimen van graven m.b.v. daarvoor gespecialiseerde machines en hulpstukken.

In het mechanisch ruimen maken wij onderscheidt in groot- en kleinschalig ruimen. De werkwijze voor groot- en kleinschalig ruimen is bijna identiek. Alleen als de ruimte het toelaat kunnen wij grootschalig ruimen toepassen. Dit betekent dat wij voor het grootschalig ruimen gebruik maken van daarop aangepaste grotere machines.

Hiernaast beschikken we tegenwoordig over een door ons ontwikkelde zeefmachine welke zeeft met een nauwkeurigheid van 10 x 10 mm. Deze machine is 1 meter breed en dus uitermate geschikt om over de bestaande paden het te ruimen grafvak te bereiken. Deze machine is uitgerust met diverse hulpstukken om het individueel her begraven in herbegravingskisten/dozen mogelijk te maken.

Afbeelding

 

Aan de afzetting besteden we veel aandacht, zodat het te ruimen vak aan het zicht wordt onttrokken. Wij doen dit door middel van 2 meter hoog geblindeerd doek. Dit wordt bevestigd aan houten palen. Dit staat netjes en kan bijna om ieder vak gezet worden.

 

Afbeelding

 

Om bezoekers te informeren wat er achter de afzetting gebeurt, bevestigen wij hierop een bord met informatie. Hierop staat ook vermeld dat de bezoekers het afgezette terrein niet mogen betreden zonder zich te melden bij uitvoerenden.

footer
Powered by entreeding.com