Uw gebruikt momenteel een verouderde webbrowser, deze site wordt daarom niet optimaal weergegeven.
Wij raden u aan uw browser te updaten naar de laatste nieuwe versie, of een veiliger alternatief te gebruiken.

Over ons

Afbeelding
Ons bedrijf is eind jaren 80’ ontstaan en sindsdien uitgegroeid tot een professioneel bedrijf wat gespecialiseerd is in het ruimen van graven, daarbij onderscheid makend in, groot- en kleinschalig ruimen, grafdelven, op- en herbegravingen, verwijderen van monumenten, aanleggen en herstellen van paden, het recyclen van grindpaden en het onderhouden van begraafplaatsen.

Ruimtechniek Breukelen gevestigd te Kockengen, is een bedrijf bestaande uit 5 medewerkers. Al vanaf de oprichting is Ruimtechniek Breukelen lid van de BVOB, dit zodat de opdrachtgevers ervan uit mogen gaan dat het ruimen op een juiste en piëteitsvolle wijze uitgevoerd wordt. De werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd volgens de regels en normen van het BVOB kwaliteitshandboek. Tevens is het bedrijf vanaf januari 2008 VCA* gecertificeerd. Dit omdat veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers tijdens de werkzaamheden zeer belangrijk zijn.

Binnen het bedrijf wordt er constant gezocht naar verbeteringen. Zo hebben we een zeefmachine ontwikkeld welke zeeft met een nauwkeurigheid van 10 x10 mm.  Dit is een zeer compacte machine waarmee het nu mogelijk is om tussen de bestaande graven een graf te ruimen. Met deze methode zijn we in staat, ongeacht het type grond, op een respectvolle manier zeer nauwkeurig te werken. Tevens is het met deze zeefmethode  mogelijk om de restanten individueel te begraven.

Sinds een aantal jaar zijn we ook actief in het onderhouden van begraafplaatsen. Zo beschikken wij over een unieke methode om bestaande grindpaden te recyclen. Hierdoor ontstaat het beeld van een nieuw aangelegd grindpad. Dit gebeurt met het aanwezige grind.

Ook verzorgen wij het aanleggen van diverse onderdelen van een begraafplaats. Waaronder servicepunten welke zijn voorzien van een watertappunt en ondergrondse afvalcontainer.

Op aanvraag kunnen wij u zeer gedetailleerde folders van onze werkzaamheden aanbieden.
footer
Powered by entreeding.com